V soboto 03.06. 2017 smo imeli slavnostno seja ob 120 letnici PGD Selca. Seje se je udeležilo okrog sto naših članov, podžupan občine Železniki, predstavnik Gasilske zveze Slovenije Jože Derlink, predsednik Gasilske zveze Škofja Loka Andrej Ambrožič, častni poveljnik Gasilske zveze Škofja Loka Metod Jamnik, poveljnik civilne zaščite občine Železniki Klemen Šmid, društva iz Gasilskega poveljstva občine Železniki, sosednji društvi PGD Bukovica in PGD Podblica in naši prijatelji iz PGD Gorenji Logatec.

Na seji smo preleteli kratko zgodovino društva od ustanovitve pa do danes, pripravili smo kratek kulturni program, na katerem so nastopili kvartet Obzorje, starejša folklorna skupina PŠ Selca in člana KUD Janez Evangelista Kreka, ki sta pripravila zanimiv skeč.

Kot pa se ob obletnici spodobi smo podelili tudi priznanja. Za dobro sodelovanje smo podelili smo zahvale vsem društvom iz Gasilskega poveljstva občine Železniki, priznanja PGD Selca za pomoč in delo v društvu je prejelo 5 članov, plaketo veteranov so prejeli trije veterani, priznanje gasilske zveze Škofja Loka je prejelo 10 članov, odlikovanje prve stopnje Gasilske zveze Slovenije je prejel Tone Potočnik, Gasilsko plamenico GZS prve stopnje je prejel Janez Podrekar. Gasilska zveza Škofja Loka pa nam je za 120 letnico delovanja podelila kipec Florijana.

Po končani seji je sledila še skromna pogostitev.