V petek 3. aprila je šest članov tehnične komisije drugič odšlo na ogled izdelave nadgranje novega gasilskega vozila GVC 16/25. Ponovno smo natančno pregledali kako je izdelana nadgradnja. V vozilu je že vgrajen električni agregat, izvlečne stene, police, navijak,…  Skupaj smo dorekli še nekaj besed glede postavitve opreme in poslikave vozila.

V četrtek 12. marca je pet članov tehnične komisije prvič odšlo na ogled izdelave nadgranje novega gasilskega vozila GVC 16/25. Pri ogledu se nam je pridružil tudi občinski gasilski poveljnik. Natančno smo si ogledali kako je izdelana sama nadgradnja in predelava vozila. Nato smo skupaj s predstavnikom WEBO d.o.o. Borutom in mojstrom delavnice EVRO GV pregledali in preučili še nekatere možnosti in zahteve ter dorekli zadnjo glede naših želja.

Lp,

Matija 

Podvozje smo prepeljali v Ilirsko Bistrico, kjer bo podjetje EVRO GV d.o.o. pričelo z izdelavo nadgradnje.

Podpisali pogodbo z izdelovalcem nadgradnje podjetjem WEBO d.o.o. Nadgradnjo bo izdelalo podjetje EVRO GV d.o.o. iz Ilirske Bistrice, opremo pa bo dobavilo podjetje WEBO d.o.o.

V četrtek se je šest članov (Matija L., Matjaž, Dani, Tone L., Tone Š., in Matija N.) odpravilo na pot proti Ilirski Bistrici, kjer smo si ogledali podjetje EVRO GV. Omenjeno podjetje je prav tako izdelovalec gasilskih nadgradenj.

Več ...

Več člankov...

Števec obiskov

Obiski danes:12
Skupaj obiskov:41338