PGD Selca pripravlja veiko veselico z Modrijani, ki bo v soboto 12.09.2015 na Športnem parku Roven - Selca. Več na spodnjem plakatu.

VABLJENI!!!  :)

Pozdravljeni vsi obiskovalci naše spletne strani. V poletnem času imamo precej več obvetil in poročanj o aktualnih dogodkih na naši facebook strani. Spodaj direktni link na stran. Za obisk ni potrebna nobena prijavi, ker je stran javno dostopna. Dobrodošli!

https://www.facebook.com/PgdSelca?ref=hl

 

 

 

Pet članov pgd-ja se je v soboto 9.5.15 udeležilo vse slovenskega srečanja gasilcev na Brezjah. Pohvaliti je potrebno tri operativce, ki so se tja odpravili, kar peš. Za pot so potrebovali 3,5 ure. Za uspeh jim čestitamo :).


 V sredo 6.5.2015 smo se odzvali povabilu podjetja Lotrič d. o. o., k sodelovanju pri prireditvi "prijetni popoldnevi za najmlajše". Skupaj z ostalimi službami za pomoč pri nesrečah smo prikazali naše delovanje. Najmlajši pa so se lahko poizkusili pri različnih dejavnostih.

Vaje za orientacijo so v ponedeljek 4.5.2015:
pionirji ob 17:00
mladinci ob 18:00
pripravniki ob 19:00

...

Vaje so pred šolo.

Lp

V soboto 3.5.2015 smo imeli slovesno mašo ob Sv. Florijanu. Prireditev je bila tokrat v organizaciji PGD Zali Log. Po slovesni maši je sledila še pogostitev, ki so jo pripravili domači gasilci.

Več člankov...

Števec obiskov

Obiski danes:4
Skupaj obiskov:38244