Razpored vaj za tekmovanje:
 

Vaje za pionirje so v ponedeljek 22.9. in v četrtek 25.9. ob 17:00 uri pred šolo.
Vaje za mladince so v ponedeljek 22.9. ob 18:00 uri pri Lotriču.

Lp Sebastjan

 

24.7.14 smo imeli vajo gorečega avtomobila... Hvala tudi prevozniku Avto Guo, ki nam je pripravil avto in potem tudi odpeljal.


 Dolžni smo še slike vaje naših članic, ki je bila konec junija. Predstavili smo orodje in opremo, ki jo imamo v cisterni. Po predstavitvi so pričele z vajami gašenja. Mislim, da so bile vaje odlične in zanimivi za vse, saj smo se mnogo naučili in tudi fajn je bilo. :)


 

V soboto 5.7.2014 smo se udeležili osrednje Gorenjske proslave ob 130 letnici PGD Bohinjska Bistrica. Ob množici gasilcev, so v paradi sodelovali še številni gasilski starodobniki, ki so bili paša za oči. Po uradni proslavi smo se preselili v prireditveni šotor, kjer so za ples in zabavo skrbeli okrogli muzikantje.


V soboto 4.7 smo imeli v pgd-ju ponovno razlog za veselje, poročil se je naš član Matjaž Pintar z izbranko Tino. Tudi člani društva smo jima malo popestrili njun dan. Najprej smo ju pozdravili pred cerkvico na Lenartu, nato pa sta nas obiskala še v gasilskem domu. Še iz tega mesta jima iskreno čestitamo in seveda želimo čim več gasilčkov.. Na Studenem je jadralni padalec imel smolo in pristal na elektrovodu. K sreči ni bil nič poškodovan. Skupaj s PGD Železniki in GRS Škofja Loka se je padalo odstranilo iz kablov. Takoj zatem je bila intervencija v HE Podzavernik, kjer se je močno kadilo zaradi zavore, ki je zavirala rotor turbine. Prostor se je prezračilo in pregledalo.


Več člankov...

Števec obiskov

Obiski danes:35
Skupaj obiskov:28232