V soboto 08.11.2014 smo se ponovno odpravili na naš tradicionalni gasilski izlet. Tokrat nas je pot vodila v Metliko, kjer smo si ogledali Metliško klet z degustacijo, gasilski muzej, oljarno Pečarič, Sosesko Zidanica, obiskali tudi šolo po starem (šola bistra glava) za konec pa povečerjali na turistični kmetiji Andrej Bajuk, kjer smo bili tudi na degustaciji vin. Mislim, da smo imeli lep izlet, videli smo kar nekaj novih stvari in uživali v druženju.

lp, Matjaž

V soboto 18.10.2014 bomo na športnem parku Rovn organizirala zabavo z Mambo Kingsi. Prireditev bo pod velikim šotorom.

 

lp, Matjaž

gasilci-mambokings 2014m

24.7.14 smo imeli vajo gorečega avtomobila... Hvala tudi prevozniku Avto Guo, ki nam je pripravil avto in potem tudi odpeljal.


Na Studenem je jadralni padalec imel smolo in pristal na elektrovodu. K sreči ni bil nič poškodovan. Skupaj s PGD Železniki in GRS Škofja Loka se je padalo odstranilo iz kablov. Takoj zatem je bila intervencija v HE Podzavernik, kjer se je močno kadilo zaradi zavore, ki je zavirala rotor turbine. Prostor se je prezračilo in pregledalo.


V soboto 3.5.2014 smo se udeležili Florijanove maše, ki je bila v našem poveljsvu tokrat v organizaciji PGD Davča. Domači gasilci so se res lepo potrudili in pripravili lepo praznovanje. Najprej smo se udeležili Sv. maše, nato pa smo se dobili v orodišču PGD Davča, kjer smo pojedli super golaž in uživali v dobri besedi in zvokih harmonike.  Zbralo se nas je lepo število gasilcev, selških nas je bilo 14.

lp

Več člankov...

Števec obiskov

Obiski danes:12
Skupaj obiskov:30714