Na Studenem je jadralni padalec imel smolo in pristal na elektrovodu. K sreči ni bil nič poškodovan. Skupaj s PGD Železniki in GRS Škofja Loka se je padalo odstranilo iz kablov. Takoj zatem je bila intervencija v HE Podzavernik, kjer se je močno kadilo zaradi zavore, ki je zavirala rotor turbine. Prostor se je prezračilo in pregledalo.


V soboto 3.5.2014 smo se udeležili Florijanove maše, ki je bila v našem poveljsvu tokrat v organizaciji PGD Davča. Domači gasilci so se res lepo potrudili in pripravili lepo praznovanje. Najprej smo se udeležili Sv. maše, nato pa smo se dobili v orodišču PGD Davča, kjer smo pojedli super golaž in uživali v dobri besedi in zvokih harmonike.  Zbralo se nas je lepo število gasilcev, selških nas je bilo 14.

lp

V soboto 26.4 ob 18h bo naslednja društvena vaja. Tema bo javljena naknadno. lp

 

V spodnjem zavihku si lahko preberete nekaj informacij o varnem poseku lesa, ki ga je polomil žled.

lp, Matjaž

VARNO DELO V GOZDU

V četrtek, 20.2.2014 smo gasilci PGD Selca skupaj s kolegi iz PGD Dražgoše redarili na sprejemu Petra Prevca v Dolenji vasi. Na prizorišče sprejema smo ga pospremili z GVC 16/25 in z GV-1.

Pa še nekaj slik iz odličnega sprejema, ki se ga je udeležilo več kot 1500 navdušenih privržencev Petrovih uspehov na olimpijadi v Sočiju.

 

 

 

Več člankov...

Števec obiskov

Obiski danes:9
Skupaj obiskov:26899